вторник, 4 септември, 2018 10:44:00

Всеки втори продаден нов автомобил SUZUKI през това лято е vitara

През август SUZUKI регистрира рекордни продажби за последните четири лета

Официалният вносител на SUZUKI MOTOR CORPORATION за България - МИРКАТ ООД, изпраща едно наистина легендарно лято. Г-н Илиян Иванов, Директор Продажби и Развитие на Дилърска мрежа, споделя, че август 2018 г. е с рекорден резултат за последните четири лета, като е достигнат ръст спрямо същия месец миналата година от 117%. Най-голяма заслуга за увеличението на продажбите има легендарният модел - SUZUKI VITARA.  

Всеки втори нов автомобил SUZUKI, продаден през месеците юни, юли и август тази година е бил именно VITARA и няма нищо случайно в това. Последното поколение на популярния SUV на японския производител доказа своите възможности и спечели много нови клиенти за марката през последните три години. Обявените от началото на месец юли специални Final Edition цени за модела, го превърнаха в един от най-добрите избори на пазара у нас като съотношение цена – качество.     

Целите ни са да задържим тази тенденция, като ще разчитаме на очакваните до края на годината попълнения в автомобилната ни гама  – обновената VITARA с планирана премиера през месец октомври и изцяло новото JIMNY, които вече привлякоха вниманието на аудиторията.

Радостта от това легендарно лято, ще запазим и през предстоящата есен, когато ще отбележим 25 години от присъствието на SUZUKI на българския пазар. Щастливи сме да обявив и първите ни празнични предложения - специални юбилейни цени за градските си емблеми – IGNISSWIFT и BALENO, и 25% отстъпка за масла, резервни части и аксесоари за всички автомобили, мотоциклети и извънбордни двигатели.

Обещаваме и други изненади :)