Промоционалните условия с бонус от 5 000 лв. (2 000 лв. ECO BONUS + 3 000 лв. допълнителна отстъпка) се калкулират от цената на автомобила преди ECO BONUS и са приложими за дизелов двигател 1,6 DDiS. Промоционалните условия с бонус от 4 000 лв. (2 000 лв. ECO BONUS + 2 000 лв. допълнителна отстъпка) се калкулират от цената на автомобила преди ECO BONUS и са приложими за бензинови двигатели 1,4 DITC и 1,6 VVT. Промоцията е валидна за сделки със SUZUKI VITARA, сключени в периода от 14.08.2017г. до 30.09.2017г. и не се комбинира с други текущи промоции или ценови програми. ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

An Overview

Инстинктивно, без никакво усилие и излишна превзетост, погледът мигновено улавя и се прекланя пред силуета на новото SUZUKI VITARA. Дизайн, който напомня за миналото, но и чиято динамична естетика определя бъдещето. Технологии, които предлагат невероятни офроуд емоции и максимален комфорт при градско шофиране. Еко настроение, което впечатлява с уникално ниски показатели за разход на гориво и вредни емисии. Оборудване, чиято щедрост задоволява всички очаквания.
Това е модерният компактен SUV, който чакахме толкова дълго време.

THE NEW SUZUKI VITARA. 4х4 легендата се завръща!

Vitara

Equipment

Красотата е в детайлите. Оборудване, което предлага вдъхновяващ дизайн и наситена функционалност за максимално удоволствие от шофирането.

Technical specification

Надеждността и динамиката на управление на новата Vitara предлагат несравнимо удоволствие. Бъдете спокойни, защото при този SUV всичко е проверено.

Technologies

С модерните си технологии новата VITARA е изключително приятна и напълно безопасна за шофиране.

Car Configurator

Atlantis Turquoise Pearl Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic
(A9L)
Horizon Orange Metallic / Superior White
(A6J)
Savannah Ivory Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic
(A9N)
Galactic Grey Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic
(A9G)
Bright Red / Cosmic Black Pearl Metallic
(А9H)
Atlantis Turquoise Pearl Metallic
(ZQN)
Cosmic Black Pearl Metallic
(ZCE)
Galactic Grey Metallic
(ZCD)
Cool White Pearl
(ZNL)
Superior White
(26U)
Vitara Vitara

Accessories