понеделник, 7 юни, 2021 16:15:00

Сервизна акция Suzuki Jimny A6G

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви благодарим за доверието в Suzuki и се надяваме, че се радвате на своя автомобил Suzuki Jimny A6G.

Както знаете, Suzuki Motor Corporation държи на качеството и надеждността на своите продукти. В рамките на програмата за системен контрол на качеството, трябва да бъде извършена проверка на притежавания от Вас автомобил Suzuki Jimny A6G, произведен в Япония до Декември 2020 г. За да гарантираме, че Вашият автомобил Suzuki Jimny A6G ще продължи да поддържа високите стандарти за качество, определени от производителя, се налага да извършим проверка и подмяна на окабеляването на шофьорската и пасажерска врата (в рамките на до един час и половина), което е изцяло за наша сметка и Вие няма да имате разходи както за труд, така и за резервни части.

Ако имате въпроси или притеснения, свързани с настоящето уведомление, моля свържете се с фирмения ни сервиз на адрес: гр. София, ул. Поп Грую 96, тел.: 088 535 22 88, е-мейл: service@suzuki.bg.

Ако нямате въпроси, моля свържете се с най-близкия оторизиран сервизен център на Suzuki - https://suzuki.bg/dilari-i-servizi , за да запишете час за приемане на автомобила в сервиз за извършване на посочените по-горе дейности.

Ако автомобилът вече не е притежаван от Вас, моля да се свържете с централния ни офис на тел. 02/ 439 09 30, за да Ви отпишем от системата ни и да уведомим новия собственик.

Ние от Suzuki ценим високо и сме загрижени за Вашата безопасност. Извиняваме се за причиненото неудобство и искрено се надяваме на Вашето разбиране и съдействие относно настоящата сервизна акция.