понеделник, 22 март, 2021 16:19:00

Сервизна акция SUZUKI GSX250R L8

С настоящото писмо преди всичко бихме искали да Ви благодарим за доверето в Suzuki. Надяваме се, че се радвате на новия си мотоциклет Suzuki GSX250R L8.

Както знаете, Suzuki Motor Corporation държи на качеството и надеждността на своите продукти. В рамките на програмата за системен контрол на качеството, трябва да бъде извършена проверка на притежавания от Вас мотоциклет Suzuki GSX250R L8, произведен в периода от 06/02/2017 до 27/02/2018. 

За да гарантираме, че Вашият мотоциклет Suzuki GSX250R L8 ще продължи да поддържа високите стандарти за качество, определени от производителя, се налага да извършим проверка и подмяна на крушката на фара (в рамките на по-малко от час), което е изцяло за наша сметка и Вие няма да имате разходи както за труд, така и за резервни части.

Ако имате въпроси или притеснения, свързани с настоящето уведомление, моля свържете се с фирмения ни сервиз на адрес: гр. София, ул. Поп Грую 96, тел.: 088 535 22 88, е-мейл: service@suzuki.bg.

Ако нямате въпроси, моля свържете се с най-близкия оторизиран сервизен център на Suzuki - https://suzuki.bg/dilari-i-servizi , за да запишете час за приемане на мотоциклета в сервиз за извършване на посочените по-горе дейности.

Ако мотоциклета вече не е притежаван от Вас, моля да се свържете с централния ни офис на тел. 02/ 439 09 30, за да Ви отпишем от системата ни и да уведомим новия собственик.

Ние от Suzuki ценим високо и сме загрижени за Вашата безопасност. Извиняваме се за причиненото неудобство и искерно се надяваме на Вашето разбиране и съдействие относно настоящата сервизна акция.