понеделник, 30 септември, 2024 14:56:00

Стартира стажантската програма в сервиза на Миркат

"Миркат" ООД стартира стажантската си програма за дуално обучение в отдел Сервиз и резервни части.

В една вълнуваща инициатива за свързване на образованието и практическия опит, "Миркат" ООД с гордост обявява стартирането на нова програма за стажанти в сервиза на Suzuki. Шест амбициозни гимназисти от 11-и клас на Професионална гимназия по транспорт " Макгахан" ще имат възможността да придобият нови практически умения и знания в техниките за автомобилно сервизиране и обслужване.

В тази програма, през първата година те ще посещават два пъти седмично сервиза на Suzuki, където ще участват в практическо обучение под ръководството на нашите опитни техници и настойници, по учебен план, подготвен от преподавателите. Стажантите ще научат основни техники на сервизиране, включително диагностика на превозни средства, рутинна поддръжка и усъвършенствани методи за ремонт, всички насочени към израстването им и за успешна кариера в автомобилната индустрия. Стажантската програма ще позволи на учениците да прилагат концепции от класната стая в практическа среда, насърчавайки критично мислене и умения за решаване на проблеми. Ще се обърне особено внимание на безопасността, работата в екип и професионализма, което да гарантира, че участниците ще са добре подготвени за бъдещите си начинания.

С тази инициатива "Миркат" ООД демонстрира социалния си ангажимент за мотивиране на младите хора и спомагане на тяхното кариерно развитие.

„Нашата цел е да предоставим на учениците опит в реалния свят и солидна основа в сервизното обслужване на автомобили. Тази програма не само подкрепя тяхното образование, но и ги насърчава да изградят кариера в една постоянно развиваща се индустрия.“ каза Христо Каишев, Мениджър Следпродажбена дейност в "Миркат" ООД.

Изказваме благодарност на ръководството на Професионална гимназия по транспорт "Макгахан", без които тази инициатива нямаше да е възможна и пожелаваме на стажантите да се възползват в максимална степен от стажантската програма.