сряда, 19 декември, 2018 09:35:00

Сервизна акция за мотоциклети DL650 / GSX-S750 / GSX-R1000

С настоящото съобщение преди всичко бихме искали да Ви благодарим за доверието в SUZUKI. Надяваме се, че се радвате на своя мотоциклет SUZUKI DL650 / GSX-S750 / GSX-R1000.

Както знаете, SUZUKI MOTOR CORPORATION държи на качеството и надеждността на своите продукти. В рамките на програмата за системен контрол на качеството, трябва да бъде извършена проверка на притежавания от Вас мотоциклет SUZUKI DL650 / GSX-S750 / GSX-R1000.

По-специално, нашите сертифицирани специалисти по следпродажбено обслужване трябва да извършат подмяна на уплътнителния ринг на горивната помпа, за да се гарантира нормалната му експлоатация. Поради неправилен дизайн за уплътняване на горивната помпа за монтирането й на горивния резрвоар, О-пръстена на горивната помпа може да бъде усукан по време на монтирането на горивната помпа в завода производител. Това може да доведе до намалена уплътнителна способност, като промените на налягането в горивния резервоар могат да доведат до изтичане на гориво в най-лошия случай.

За да гарантираме, че Вашият DL650/GSX-S750/GSX R1000 ще продължи да поддържа високите стандарти за качество, определени от производителя, се налага да извършим някои ремонти, които са изцяло за наша сметка и Вие няма да имате разходи както за труд, така и за резервни части.

Ако имате въпроси или притеснения, свързани с настоящето уведомление, моля свържете се с официалния сервиз на марката на адрес: гр. София, ул. Поп Грую 96, тел.: 088 535 22 88, е-мейл: service@suzuki.bg.

Ако нямате въпроси, моля свържете с най-удобния за Вас оторизиран сервизен център на SUZUKI, за да запишете час за приемане на автомобила в сервиз за извършване на посочените по-горе дейности.

Ако мотоциклетът вече не е притежаван от Вас, моля да се свържете с централния ни офис на тел. 02/ 439 09 30, за да Ви отпишем от системата ни и да уведомим новия му собственик.

Ние от SUZUKI ценим високо и сме загрижени за Вашата безопасност. Извиняваме се за причиненото неудобство.

С най-добри пожелания,

екипът на SUZUKI България