сряда, 14 август, 2019 14:50:00

Сервизна акция SUZUKI GW250

С настоящото писмо преди всичко бихме искали да Ви благодарим за доверето в SUZUKI. Надяваме се, че се радвате на своя мотоциклет SUZUKI GW250.

Както знаете, SUZUKI MOTOR CORPORATION държи на качеството и надеждността на своите продукти. В рамките на програмата за системен контрол на качеството, трябва да бъде извършена проверка на притежавания от Вас мотоциклет SUZUKI GW250, произведен в периода 06/12/2011 до 31/08/2016.

За да гарантираме, че Вашият мотоциклет SUZUKI GW250 ще продължи да поддържа високите стандарти за качество, определени от производителя, се налага да извършим подмяна на прекъсвача на светлините на Вашия мотоциклет (в рамките на по-малко от час), което е изцяло за наша сметка и Вие няма да имате разходи както за труд, така и за резервни части.

Ако имате въпроси или притеснения, свързани с настоящето уведомление, моля свържете се с фирмения ни сервиз на адрес: гр. София, ул. Поп Грую 96, тел.: 088 535 22 88, е-мейл: service@suzuki.bg.

Ако нямате въпроси, моля свържете с най-близкия оторизиран сервизен център на SUZUKI - https://suzuki.bg/dilari-i-servizi, за да запишете час за приемане на мотоциклета в сервиз за извършване на посочените по-горе дейности.

Ако мотоциклета вече не е притежаван от Вас, моля да се свържете с централния ни офис на тел. 02/ 439 09 30, за да Ви отпишем от системата ни и да уведомим новия собственик.

Ние от SUZUKI ценим високо и сме загрижени за Вашата безопасност. Извиняваме се за причиненото неудобство и искерно се надяваме на Вашето разбиране и съдействие относно настоящата сервизна акция.

С най-добри пожелания,

екипът на SUZUKI България