вторник, 19 ноември, 2019 09:30:00

Сервизна акция SUZUKI GSX-R1000

С настоящото писмо преди всичко бихме искали да Ви благодарим за доверето в SUZUKI. Надяваме се, че се радвате на новия си мотоциклет SUZUKI GSX-R1000.

Както знаете, Suzuki Motor Corporation държи на качеството и надеждността на своите продукти. В рамките на програмата за системен контрол на качеството, трябва да бъде извършена проверка на притежавания от Вас мотоциклет SUZUKI GSX-R1000, произведен в периода от 10.03.2017 до 07.01.2019.

За да гарантираме, че Вашият мотоциклет SUZUKI GSX-R1000 ще продължи да поддържа високите стандарти за качество, определени от производителя, се налага да извършим проверка и подмяна на инерционен сензор на Вашия мотоциклет „Sensor, comp inertial“ (в рамките на по-малко от час), което е изцяло за наша сметка и Вие няма да имате разходи както за труд, така и за резервни части.

Ако имате въпроси или притеснения, свързани с настоящето уведомление, моля свържете се с фирмения ни сервиз на адрес: гр. София, ул. Поп Грую 96, тел.: 088 535 22 88, е-мейл: service@suzuki.bg.

Ако нямате въпроси, моля свържете с най-близкия оторизиран сервизен център на SUZUKI (вижте контакти тук), за да запишете час за приемане на мотоциклета в сервиз за извършване на посочените по-горе дейности.

Ако мотоциклета вече не е притежаван от Вас, моля да се свържете с централния ни офис на тел. 02/ 439 09 30, за да Ви отпишем от системата ни и да уведомим новия собственик.

Ние от SUZUKI ценим високо и сме загрижени за Вашата безопасност. Извиняваме се за причиненото неудобство и искерно се надяваме на Вашето разбиране и съдействие относно настоящата сервизна акция.

С най-добри пожелания,

екипът на SUZUKI България