петък, 18 октомври, 2019 17:09:00

Сервизна акция SUZUKI BURGMAN 200

С настоящото писмо преди всичко бихме искали да Ви благодарим за доверето в Suzuki. Надяваме се, че се радвате на новия си мотоциклет Suzuki Burgman 200.

Както знаете, Suzuki Motor Corporation държи на качеството и надеждността на своите продукти. В рамките на програмата за системен контрол на качеството, трябва да бъде извършена проверка на притежавания от Вас мотоциклет Suzuki Burgman 200, произведен в периода 02/08/2017 до 04/01/2019.

За да гарантираме, че Вашият мотоциклет Suzuki Burgman 200 ще продължи да поддържа високите стандарти за качество, определени от производителя, се налага да извършим подмяна на задвижваното задно колело на Вашия мотоциклет „Face assembly driven“ (в рамките на по-малко от час), което е изцяло за наша сметка и Вие няма да имате разходи както за труд, така и за резервни части.

Ако имате въпроси или притеснения, свързани с настоящето уведомление, моля свържете се с фирмения ни сервиз на адрес: гр. София, ул. Поп Грую 96, тел.: 088 535 22 88, е-мейл: service@suzuki.bg.

Ако нямате въпроси, моля свържете с най-близкия оторизиран сервизен център на Suzuki - https://suzuki.bg/dilari-i-servizi, за да запишете час за приемане на мотоциклета в сервиз за извършване на посочените по-горе дейности.

Ако мотоциклета вече не е притежаван от Вас, моля да се свържете с централния ни офис на тел. 02/ 439 09 30, за да Ви отпишем от системата ни и да уведомим новия собственик.

Ние от Suzuki ценим високо и сме загрижени за Вашата безопасност. Извиняваме се за причиненото неудобство и искерно се надяваме на Вашето разбиране и съдействие относно настоящата сервизна акция.

С най-добри пожелания,

екипът на SUZUKI България