сряда, 10 април, 2019 16:26:00

Сервизна акция мотоциклет UK110NE

С настоящото преди всичко бихме искали да Ви благодарим за доверето в SUZUKI. Надяваме се, че се радвате на новия си мотоциклет SUZUKI UK110NE.

Както знаете, SUZUKI MOTOR CORPORATION държи на качеството и надеждността на своите продукти. В рамките на програмата за системен контрол на качеството, трябва да бъде извършена проверка на притежавания от Вас мотоциклет SUZUKI UK110NE, произведен в периода от май 2015 до март 2018.

По-специално, нашите сертифицирани специалисти по следпродажбено обслужване трябва да извършат подмяна на ротора на генератора и да проверят състоянието на коляновия вал, за да се гарантира надежнaта работа на мотоциклета. Причина за това е, че са произведени части извън установените норми и е възможно при експлоатация, някои елементи да бъдат повредени, а в най-лошия случай двигателя може да спре по време на движение.

За да гарантираме, че Вашият мотоциклет SUZUKI UK110NE ще продължи да поддържа високите стандарти за качество, определени от производителя, се налага да извършим някои ремонти (в рамките на няколко часа), които са изцяло за наша сметка и Вие няма да имате разходи както за труд, така и за резервни части.

Ако имате въпроси или притеснения, свързани с настоящето уведомление, моля свържете се с фирмения ни сервиз на адрес: гр. София, ул. Поп Грую 96, тел.: 088 535 22 88, е-мейл: service@suzuki.bg.

Ако нямате въпроси, моля свържете с най-удобния за Вас оторизиран сервизен център на SUZUKI, за да запишете час за приемане на автомобила в сервиз за извършване на посочените по-горе дейности.

Ако мотоциклета вече не е притежаван от Вас, моля да се свържете с централния ни офис на тел. 02/ 439 09 30, за да Ви отпишем от системата ни и да уведомим новия собственик на автомобила.

Ние от SUZUKI ценим високо и сме загрижени за Вашата безопасност. Извиняваме се за причиненото неудобство и искерно се надяваме на Вашето разбиране и съдействие относно настоящата сервизна акция.

С най-добри пожелания,

екипът на SUZUKI България