понеделник, 30 юли, 2018 10:51:00

Първата GSX-R фен среща в Bългария ще се проведе на 25-ти август

Организаторите очакват в Боровец да се съберат над 150 мотоциклета от емблематичния супер спорт модел на SUZUKI

На 25-ти август 2018 г. планинският курорт Боровец ще бъде домакин на първата по рода си среща на феновете на GSX-R в България.  

Сърцето на Рила планина се очаква да затупти под ритъма на над 150 мотоциклета от емблематичния супер спорт байк на SUZUKI.

Срещата е организирана от група приятели, обединени от любовта си към двуколесния шампион на японския производител. Тяхната цел е на едно място да съберат освен всички фенове на GSX-R, така и своите приятели с мотоциклети от други марки, и заедно да апелират към шофьорите на леки и тежкотоварни автомобили за внимание към движещите се на пътя мотористи. По-рано това лято те поставиха предупредителни табели по пътя София – Боровец, като част от кампанията „Пази моториста!”.

Първата в родната история SUZUKI GSX-R среща ще се проведе в рамките на рок фестивала "Боророк", на чиято сцена ще се качат изпълнителите от D2. Програмата включва също рокабили парти, както и Sexy Moto Wash, а организаторите на срещата са подготвили много изненади и подаръци.

За SUZUKI GSX-R може да се разказва много, но накратко ще отбележим, че със своята три десетилетна история и над един милион продадени единици от момента на своята поява той и до днес продължава да вълнува феновете на мотоциклетите със спортен заряд. Мощният му двигател, пъргавото шаси и здравото окачване, облечени в изключително лек и динамичен силует го правят краля на спорт-байковете (The King of Sportbikes).

Докажи, че си REAL GSX-R FAN и ела! Очакваме те!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2107723249553444/