понеделник, 27 август, 2018 10:47:00

Над 150 мoтоциклета suzuki се събраха в Боровец за първата GSX-R фен среща в България

На 25-ти август 2018г. в Боровец се проведе първата по рода си среща на родните фенове на „краля на байковете” – SUZUKI GSX-R.  

Пространството пред емблематичния хотел Рила бе запълнено от близо 200 мотоциклета, дошли от всички краища на страната, като над 150 „машини” бяха с марката SUZUKI.

Срещата бе организирана от група приятели, обединени от любовта си към двуколесния шампион на японския производител, като те сбъднаха мечтата си да съберат на едно място всички фенове на GSX-R и приятелите им с мотоциклети от други марки.

„Какво е една марка без феновете си, които да я подкрепят”, риторично зададоха въпроса организаторите пред събралата се публика.

Срещата се проведе в рамките на рок фестивала "Боророк", организиран от Община Самоков, като преди на сцената да се качат любимите Милена и D2, главни герои бяха два от легендарните байка, които пред погледите на мъжката аудитория старателно бяха почистени от сексапилните момичета от Sexy Car Wash. За свежата визия на дамите, които току-що бяха свалили своите каски се погрижиха професионален гримьор и фризьор.

Безспорно за доброто настроение на феновете допринесе и томболата с награди, осигурени от спонсорите, между които бе и официалният вносител на SUZUKI за България – МИРКАТ ООД.

Ето имената на десетте късметлии, които отнесоха подаръчните комплекти от SUZUKI: Валери Иванов, Александър Марков, Методи Иванов, Сашо Ломски, Станислав Желев, Юлиан Черешаров, Коце Стоев, Хрисиян Гауров, Полина Пешева, Иван Игнатов.

SUZUKI GSX-R е обявен за „краля на спорт-байковете” (The King of Sportbikes) заради мощния си двигател, пъргавото шаси и здравото окачване, облечени в изключително лек и динамичен силует. За своята 30-годишна история от моделът има продадени над един милион бройки и безброй запалени почитатели по целия свят. След тази събота със сигурност може да твърдим, че едни от най-верните са българските фенове.