Hybrid

Сега закупуването на автомобил с хибридна система е по-лесно от всякога! 
 

Иновативната HYBRID технологията на SUZUKI е достъпна за всички и предлага много предимства:
 

МАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ
Иновативната HYBRID технология на SUZUKI използва енергията при намаляване на скоростта на автомобила, за да подпомогне ускорението на двигателя и подобри горивната ефективност. 
 

НИСКА КОНСУМАЦИЯ
Компактната HYBRID технология в комбинация с леката и издръжлива платформа HEARTECT, значително намаляват теглото на автомобила, което води и до понижаване на разхода на гориво.
 

БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ
HYBRID технологията се състои от ISG (интегриран стартов генератор) и литиево-йонна батерия, която се презарежда при движение.  Това ви позволява да се възползвате от нейните предимства без ограничение в пробега.  
 

НАМАЛЯВАНЕ НА РАЗХОДИТЕ
Закупуването на HYBRID автомобил означава не само значително намаляване на разходите за гориво, но и оптимизиране на експлоатационните разходи, тъй като не се изисква специална поддръжка на технологията.  


КОМПАКТНА И ЛЕКА
Благодарение на компактната батерия, разположена под седалката на водача и тежаща само 6,2 кг, интериорът на автомобила запазва своя комфорт и функционалност.  


ВЪЛНУВАЩО ШОФИРАНЕ
С иновативната HYBRID технология няма да ви се налага да променяте стила си на шофиране. Просто сядате зад волана и се наслаждавате на вълнуващо шофиране.


ВИЖТЕ МОДЕЛИТЕ С HYBRID ТЕХНОЛОГИЯ В ГАМАТА НА SUZUKI: IGNIS, SWIFT & BALENO