Заяви своята лична оферта сега

Вземи директно ценово предимство със SUZUKI SCRAP BONUS

НАЙ-ВЪЛНУВАЩИТЕ МОМЕНТИ СЕ  СЛУЧВАТ ПО ЕДИН ПЪТ  В ГОДИНАТА -

РОЖДЕНИЯТ ТИ ДЕН, ВАКАНЦИЯТА НА ЕКЗОТИЧЕН ОСТРОВ... 

ЕДНА  Е И СДЕЛКАТА НА ГОДИНАТА.   НЕ Я ПРОПУСКАЙ!

ЗАМЕНИ СВОЯ СТАР АВТОМОБИЛ С НОВ

И ВЗЕМИ ДИРЕКТНО ЦЕНОВО ПРЕДИМСТВО СЪС 

Защо SUZUKI SCRAP BONUS?

Програмата SUZUKI SCRAP BONUS следва глобалната визията на Suzuki Motor Corporation за максимално намаляване на вредните отпечатъци върху околната среда. Насърчаването на намаляването, рециклирането и правилното третиране на отпадъци от производството и продуктите, чрез технологии и системи за рециклиране на автомобили, е ключов фактор във философията на марката за опазване на природата. 

Как работи SUZUKI SCRAP BONUS?

Имаш автомобил, който е на възраст над 15 години и не  можеш да разчиташ на него или вече е напълно  излязъл от употреба. Без значение от неговата марка и състояние, чрез програмата SUZUKI SCRAP BONUS ние ще го рециклираме вместо теб*, а ти ще получиш директно ценово предимство при покупката на нов автомобил SUZUKI. 

Необходимо е само да направиш  следното:

1. да се свържеш  с дилър на SUZUKI и да заявиш  своето желание да рециклираш  стария си автомобил, уточнявайки неговата локация**

2. да ни предадеш  двата талона на автомобила (голям и малък), двете регистрационни табели на автомобила и копие от личната ти карта***  

3. да ни се довериш и да бъдеш спокоен, че ние ще дерегистрираме автомобила ти в КАТ и ще го свалим от отчет

Ако през последните 2 години си бил отговорен към природата и вече си  предал своя стар автомобил за рециклиране, също ще те бонусираме.  Трябва само да ни представиш копие на  Удостоверението, което си получил от фирмата рециклирала автомобила ти.    

А ако искаш да ни предадеш стария си автомобил за рециклиране сега, но все още не си готов за покупка на нов, ще ти дадем ваучер за стойността на SUZUKI SCRAP BONUS, валиден до края на 2021-ва година.

Каква е стойността на SUZUKI SCRAP BONUS?

Стойността на директното ценово предимство по програмата SUZUKI SCRAP BONUS е в размер на 2 000 лв. и важи за всички модели от актуалната ни автомобилна гама:   

SWIFT HYBRID 12V

 

SWIFT SPORT HYBRID 48V

 

IGNIS HYBRID 12V

VITARA HYBRID 48V

S-CROSS HYBRID 48V

JIMNY

Вземи  своя  SUZUKI SCRAP BONUS сега и направи сделката на годината!

 

 ЗАЯВИ ЛИЧНА ОФЕРТА 

 

Всеки автомобил SUZUKI идва със 7 години гаранция или 140 000 км пробег (което настъпи първо) и 7 години безплатна пътна помощ до най-близкия оторизиран сервиз на SUZUKI в България. Научи повече за това тук.

Програмата е с национално покритие и е валидна до 31.12.2021г. или до нейното изменение. Тя не се комбинира с други текущи промоции или ценови програми. 

SUZUKI България си запазва правото да променя условията по програмата (стойност и начин на прилагане на бонуса, времетраене и покритие) без предупреждение. 

* Дилърите на SUZUKI и/или оторизирания от тях доставчик на услугата по рециклиране може да откаже приемане на ИУМПС в следните случаи: 1/ няма упълномощен представител на собственика при предаване на ИУМПС; 2/ при замърсяване на ИУМПС, което представлява риск за човешкото здраве; 3/ ИУМПС съдържа отпадъци, които не са част от него.

** Организирането и осигуряването на превоза на ИУМПС се извършва от дилърите на SUZUKI или оторизиран от тях доставчик на услугата.

*** Дилърите на SUZUKI са регистрирани като администратори на лични данни и спазват стриктно политиката на "МИРКАТ" ООД за защита личните данни. Всеки клиент ще бъде информиран за начина, по който неговите лични данни ще бъдат обработени и съхранявани, и ще даде свое писмено съгласие за това.  

За допълнително информация по промоцията може да се свържеш с най-удобния за теб SUZUKI дилър (виж контакти тук).