V-Strom 1050XT (abs)

SUZUKI V-Strom 1050XT (abs)

Цена: 26 950 лв.

1037 см3 20 литра 107 hp 247 кг 100 Nm 4 години гаранция

Информация

ВИДЕО   КАТАЛОГ 2022

С V-STROM 1050 може да избягате в „дивото“ и да откриете това, което сърцето ви търси. Атлетичен силует, огромен потенциал, комбиниран с най-модерни функции ви позволяват да се движите динамично и сигурно, за да продължите вашите приключения. Стайлингът му е вдъхновен от моделите DR-Z Paris-Dakar и DR-BIG DualSport  и се характеризира с типичната за Suzuki предница, в която е интегриран правоъгълeн LED фар.

V-образният двигател с работен обем 1037 см³ има повече конски сили, от когато и да било, като запазва мощната си тяга при по-ниски обороти и ниския разход на гориво. Подаването на газта става чрез Ride-by-Wire на Suzuki, която се характеризира с по-надеждна, по-лека и по-компактна конструкция от механичната система.

С Easy Start System лесно стартирате двигателя само с кратко натискане на бутона. При потегляне и каране с ниска скорост Low RPM Assist регулира оборотите на двигателя за по-плавно разгръщане на мощността, като намалява опасността случайно да угасите машината. Радиаторът е с повишен капацитет за охлаждане, а оптимална температура се поддържа  с помощта на вентилатор, контролиран чрез термостат.

Във V-STROM 1050XT е интегрирана Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.), която включва Motion Track Brake System и Combination Brake System, Hill Hold Control System, Slope Dependent Control System и Load Dependent Control System, които правят работата на спирачките още по-ефективна при най-разнообразни условия с помощта на работещата в 6 посоки и на 3 оси система Inertial Measurement Unit (IMU).

Готова за приключения, S.I.R.S. включва също и круиз контрол, Suzuki Drive Mode Selector (SDMS) и Suzuki Traction Control System (STCS). Всяка от усъвършенстваните електронни системи на S.I.R.S. помага за намаляването на стреса върху водача и му осигурява по-голямо удобство.

V-STROM 1050XT разполага с мултифункционално арматурно табло, което представя цялата необходима за водача информация върху LCD екран, подредена с изчистено и интуитивно оформление и по приоритет. В LCD дисплея са интегрирани скоростомер, оборотомер, индикатор за избраната предавка, километраж, брояч на изминатите километри с две отчитания, среден разход на гориво, моментен разход на гориво, пробег с оставащото в резервоара гориво, уред за ниво на горивото, температура на охладителната течност, външна температура, часовник, волтметър, напомняне за сервизиране, режим на SDMS и режим на тракшън контрола.

На таблото се показва и информация за специалните функции на V-STROM 1050XT като круиз контрол, Hill Hold System, Slope Dependent Control System, Load Dependent System, както и двете нива на чувствителност на ABS при Motion Track Brake и Combination Brake System.

От превключвателя на лявата ръкохватка, може да сменяте менюта и настройки на асистиращите системи за водача, да нулира броячите на изминатите километри, както и да увеличава или намалява регулираната от круиз контрола скорост, когато той е задействан. USB порт е разположен удобно от лявата страна на таблото идеален за зареждане на мобилни устройства, а под  седалката за пътника е разположен извод за ток на 12V.

 

ПРИМЕРНА СХЕМА ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ИЗПЛАЩАНЕ

Без първоначална вноска  
Месечна вноска 527 лв. с ДДС
Период на кредита 60 м.
Без остатъчна стойност  
Лихвен процент 5,5%

 

ЦЕНОВА ЛИСТА

 

Техническа информация

 • Двигател 90° V2 цилиндъра, 4 такта /DOHC/, 1037 см3
 • Мощност 79 kw (107 hp) / 8 500 Rpm
 • Въртящ момент 100 Nm / 6 000 Rpm
 • Горивна система SDTV / инжекцион с TI-ISC
 • Охлаждане Течно
 • Запалване Ел. стартер
 • Трансмисия 6 скорости
 • Съединител Многодисков маслен с хидравлична помпа
 • Дължина 226,5 см
 • Ширина 94 см
 • Височина 146,5 см
 • Маса 247 кг
 • Предна гума 110/80/R19 (59V)
 • Задна гума 150/70/R17 (69V)
 • Височина на седлото 85 см (82 - 87 см)
 • Обем на резервоара 20 л

Цветове

Glass Sparkle Black (YVB) White / Orange