ПОИСКАЙ ОФЕРТА logo-left logo-right Промоционалните условия включват ECO BONUS от 2 000 лв с ДДС и допълнително ценово предимство от 1 990 лв с ДДС, формирано от безплатна дебитна карта за гориво на стойност от 1 300 лв с ДДС, издадена от ЕКО България ЕАД с право на ползване във всички бензиностанции на веригата на територията на Република България, и подарък едноцветна боя металик по избор на стойност 690 лв с ДДС. Промоцията е валидна за сделки със SUZUKI VITARA, сключени в периода от 01 – 30 ноември 2017г. и не се комбинира с други текущи промоции или ценови програми.

An Overview

Инстинктивно, без никакво усилие и излишна превзетост, погледът мигновено улавя и се прекланя пред силуета на новото SUZUKI VITARA. Дизайн, който напомня за миналото, но и чиято динамична естетика определя бъдещето. Технологии, които предлагат невероятни офроуд емоции и максимален комфорт при градско шофиране. Еко настроение, което впечатлява с уникално ниски показатели за разход на гориво и вредни емисии. Оборудване, чиято щедрост задоволява всички очаквания.
Това е модерният компактен SUV, който чакахме толкова дълго време.

THE NEW SUZUKI VITARA. 4х4 легендата се завръща!

Vitara

Equipment

Красотата е в детайлите. Оборудване, което предлага вдъхновяващ дизайн и наситена функционалност за максимално удоволствие от шофирането.

Technical specification

Надеждността и динамиката на управление на новата Vitara предлагат несравнимо удоволствие. Бъдете спокойни, защото при този SUV всичко е проверено.

Technologies

С модерните си технологии новата VITARA е изключително приятна и напълно безопасна за шофиране.

Car Configurator

Atlantis Turquoise Pearl Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic
(A9L)
Horizon Orange Metallic / Superior White
(A6J)
Savannah Ivory Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic
(A9N)
Galactic Grey Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic
(A9G)
Bright Red / Cosmic Black Pearl Metallic
(А9H)
Atlantis Turquoise Pearl Metallic
(ZQN)
Cosmic Black Pearl Metallic
(ZCE)
Galactic Grey Metallic
(ZCD)
Silky Silver Metallic
(ZCC)
Cool White Pearl
(ZNL)
Superior White
(26U)
Vitara Vitara

Accessories