Новини

Сервизна акция за мотоциклети DL650 / GSX-S750 / GSX-R1000

С настоящото писмо преди всичко бихме искали да Ви благодарим за доверието в Suzuki. Надяваме се, че се радвате на новия си DL650/GSX-S750/GSX R1000.

Както знаете, Suzuki Motor Corporation държи на качеството и надеждността на своите продукти. В рамките на програмата за системен контрол на качеството, трябва да бъде извършена проверка на притежавания от Вас мотоциклет Suzuki DL650A/XA L7-L8, GSX-S750/A/AZ/ L7-L8, GSX R1000/A/R L7-L8 произведени от 10 Ноември 2016 до 02 Юли 2018.

По-специално, нашите сертифицирани специалисти по следпродажбено обслужване трябва да извършат подмяна на уплътнителния ринг на горивната помпа, за да се гарантира нормалната му експлоатация. Поради неправилен дизайн за уплътняване на горивната помпа за монтирането й на горивния резрвоар, О-пръстена на горивната помпа може да бъде усукан по време на монтирането на горивната помпа в завода производител. Това може да доведе до намалена уплътнителна способност, като промените на налягането в горивния резервоар могат да доведат до изтичане на гориво в най-лошия случай.

За да гарантираме, че Вашият DL650/GSX-S750/GSX R1000 ще продължи да поддържа високите стандарти за качество, определени от производителя, се налага да извършим някои ремонти, които са изцяло за наша сметка и Вие няма да имате разходи както за труд, така и за резервни части.

Ако имате въпроси или притеснения, свързани с настоящето уведомление, моля свържете се с фирмения ни сервиз на адрес: гр. София, ул. Поп Грую 96, тел.: 088 535 22 88, е-мейл: service@suzuki.bg.

Ако нямате въпроси, моля свържете с най-близкия оторизиран сервизен център на Suzuki - http://suzuki.bg/dealers_and_services, за да запишете час за приемане в сервиза за извършване на посочените по-горе дейности.

Ако превозното средство вече не е притежавано от Вас, моля да се свържете с централния ни офис на тел. 02/ 439 09 30, за да Ви отпишем от системата ни и да уведомим новия собственик.

Ние от Suzuki ценим високо и сме загрижени за Вашата безопасност. Извиняваме се за причиненото неудобство и искрено се надяваме на Вашето разбиране и съдействие относно настоящата сервизна акция.

С най-добри пожелания,

екипът на SUZUKI България