Новини

Сервизна акция Suzuki Grand Vitara

С настоящото писмо преди всичко бихме искали да Ви благодарим за доверието в Suzuki. Надяваме се, че се радвате на своя автомобил Suzuki Grand Vitara.

Както знаете, Suzuki Motor Corporation държи на качеството и надеждността на своите продукти. В рамките на програмата за системен контрол на качеството, трябва да бъде извършена проверка на притежавания от Вас автомобил Suzuki Grand Vitara JB416 / JB 420 / JB 424 с дата на производство в периода от 06.2008 до 06.2013г.

По-специално, нашите сертифицирани специалисти по следпродажбено обслужване трябва да извършат проверка и подмяна на лоста на вилката за избор на скоростна предавка, тъй като съществува вероятност от повреда при продължителна употреба, изразяваща се в невъзможност за промяна на предавателното отношение.

За да гарантираме, че Вашият автомобил Suzuki Grand Vitara ще продължи да поддържа високите стандарти за качество, определени от производителя, се налага да извършим някои бързи ремонти (в рамките на два часа и половина), които са изцяло за наша сметка и Вие няма да имате разходи както за труд, така и за резервни части.

Ако имате въпроси или притеснения, свързани с настоящето уведомление, моля свържете се с официалния сервиз на Suzuki на адрес: гр. София, ул. Поп Грую 96, тел.: 088 535 22 88, е-мейл: service@suzuki.bg.

Ако нямате въпроси, моля свържете се с най-близкия оторизиран сервизен център на Suzuki - http://suzuki.bg/dealers_and_services, за да запишете час за приемане на автомобила в сервиз за извършване на посочените по-горе дейности.

Ако автомобилът вече не е притежаван от Вас, моля да се свържете с централния ни офис на тел. 02/ 439 09 30, за да Ви отпишем от системата ни и да уведомим новия собственик на автомобила.

Ние от Suzuki ценим високо и сме загрижени за Вашата безопасност . Извиняваме се за причиненото неудобство и искрено се надяваме на Вашето разбиране и съдействие относно настоящата сервизна акция.