Новини

Сервизна акция SUZUKI BALENO / SWIFT / IGNIS

С настоящото съобщение преди всичко бихме искали да Ви благодарим за доверието в SUZUKI. Надяваме се, че се радвате на новия си автомобил SUZUKI BALENO/SWIFT/IGNIS.

Както знаете, SUZUKI MOTOR CORPORATION държи на качеството и надеждността на своите продукти. В рамките на програмата за системен контрол на качеството, трябва да бъде извършена проверка на притежавания от Вас автомобил SUZUKI BALENO/SWIFT/IGNIS.

По-специално, нашите сертифицирани специалисти по следпродажбено обслужване трябва да извършат обновление на софтуера на Вашия автомобил, за да се гарантира нормалната му експлоатация. Поради грешка в софтуера на ECM, лампата на таблото за системата ENG A-STOP може да започне да примигва, а самата система ENG A-STOP може да спре да работи. Ако това се случи и автомобилът се експлоатира дълго време в това състояние, оловната батерия ще спре да се презарежда, като в най-лошия случай двигателят може да изгасне заради изчерпан заряд на батерията.

За да гарантираме, че Вашият автомобил SUZUKI BALENO/SWIFT/IGNIS ще продължи да поддържа високите стандарти за качество, определени от производителя, се налага да извършим някои настройки (в рамките на до половин час), които са изцяло за наша сметка и Вие няма да имате разходи както за труд, така и за резервни части.

Ако имате въпроси или притеснения, свързани с настоящето уведомление, моля свържете се с официалния сервиз на марката на адрес: гр. София, ул. Поп Грую 96, тел.: 088 535 22 88, е-мейл: service@suzuki.bg.

Ако нямате въпроси, моля свържете с най-удобния за Вас оторизиран сервизен център на SUZUKI, за да запишете час за приемане на автомобила в сервиз за извършване на посочените по-горе дейности.

Ако автомобилът вече не е притежаван от Вас, моля да се свържете с централния ни офис на тел. 02/ 439 09 30, за да Ви отпишем от системата ни и да уведомим новия собственик на автомобила.

Ние от SUZUKI ценим високо и сме загрижени за Вашата безопасност. Извиняваме се за причиненото неудобство.

С най-добри пожелания,

екипът на SUZUKI България